Суп з грибами (печерицями) в казані, приготування

Суп з грибами (печерицями) в казані, приготування

Спробуйте справжню ресторанну страву - духмяний суп грибами (печерицями) в казані.

Для приготування вам знадобиться:

  • Казан – 9л
  • Соняшникова олія - 1 стакан
  • Філе курки – 2 шт
  • Печериці – 0,7 кг
  • Цибуля - 0,5 кг
  • Морква - 0,5 кг
  • Картопля – 3 кг
  • Вершки 15%
  • Лавровий лист
  • Зелень (кріп, петрушка)
  • Сіль за смаком

Приготування

Нарізаємо цибулю півкільцями, моркву кружальцями, філе курки невеличкими шматочками. Приблизно третину печериць перерізаємо навпіл.

Ставимо казан на мангал, нагріваємо. Наливаємо соняшникову олію. Після того, як олія нагріється, кладемо в казан філе курки, підсмажуємо.

кладемо в казан філе курки, підсмажуємо

Потім додаємо цибулю та моркву, підсмажуємо.

додаємо цибулю та моркву, підсмажуємо.

Далі додаємо порізані печериці, трохи підсмажуємо.

додаємо порізані печериці, трохи підсмажуємо

Із казана виймаємо м’ясо, відкладаємо окремо. Знімаємо казан з вогню.

Вміст казана пересипаємо в чисту каструлю, перемелюємо блендером та додаємо вершки, перемішуємо.

перемелюємо блендером та додаємо вершки

Казан ставимо на вогонь, як розігріється - наливаємо трохи олії. Олія нагрілась – додаємо в казанок картоплю та м’ясо, яке ми нещодавно відложили.

додаємо в казанок картоплю та м’ясо

Трохи підсмажуємо та додаємо киплячої води.

додаємо киплячої води

Хвилин через десять опускаємо в казан порізані навпіл печериці.

опускаємо в казан порізані навпіл печериці

Ще хвилин через десять додаємо перемелені раніше гриби з цибулею та морквою.

додаємо перемелені раніше гриби з цибулею та морквою

Варимо на маленькому вогні ще хвилин 15.

Додаємо лавровий лист і зелень.

Доводимо до кипіння, пробуємо. Якщо треба, додаємо сіль, перець за смаком.

Знімаємо з вогню.

Смачного.



Рецепт дня

Оладьи с зелёным луком и варёным яйцом Оладьи с зелёным луком и варёным яйцом на вкус как пирожки с такой же…