Борщ у казані, приготування

Борщ у казані, приготування


Щоб приготувати улюблену багатьма страву, що наразі визнана світовою спадщиною ЮНЕСКО, а простими словами - запашний борщ у казані на вогні, вам знадобиться:

  • Казан – 9л
  • Соняшникова олія - 1 стакан
  • М'ясо свинини - 0,5 кг
  • Цибуля - 0,5 кг
  • Морква - 0,5 кг
  • Картопля – 3 кг
  • Буряк – 0,5 кг
  • Капуста – 0,5 кг
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Зелень (кріп, петрушка)
  • Соус томатний

Приготування

Нарізаємо цибулю півкільцями, моркву кружальцями, буряк - дольками. Капусту шинкуємо.

Ставимо казан на мангал, нагріваємо. Наливаємо соняшникову олію. Після того, як олія нагріється, кладемо в казан м’ясо, підсмажуємо.

кладемо в казан м’ясо, підсмажуємо

Потім додаємо цибулю, підсмажуємо до золотистого кольору, після чого додаємо моркву і буряк.

додаємо цибулю

додаємо цибулю, підсмажуємо до золотистого кольору

додаємо моркву і буряк

Обжарюємо та додаємо томатний соус, трошки води, закриваємо кришкою і тушимо. Виймаємо м’ясо.

Знімаємо казан з вогню та переливаємо приготовану зажарку в іншу каструлю.

переливаємо приготовану зажарку в іншу каструлю

Ставимо казан знову на вогонь, наливаємо масло, кладемо картоплю, м’ясо і обжарюємо.

наливаємо масло, кладемо картоплю, м’ясо і обжарюємо

Заливаємо водою, кладемо капусту, солимо, закриваємо кришкою і варимо.

Заливаємо водою, кладемо капусту

За готовністю картоплі і капусти додаємо зажарку, лавровий лист і зелень.

Доводимо до кипіння, пробуємо. Якщо треба, додаємо сіль, перець за смаком.

Борщ у казані

Знімаємо з вогню.

Смачного.



Рецепт дня

Оладьи с зелёным луком и варёным яйцом Оладьи с зелёным луком и варёным яйцом на вкус как пирожки с такой же…