Капуста з м’ясом і чорносливом тушкована в казані, приготування

Капуста з м’ясом і чорносливом тушкована в казані, приготування

Простота приготування і вишуканий смак - це тушкована капуста з м'ясом і чорносливом в казані. Це блюдо не потребує великих зусиль для приготування, а готовий результат не залишить байдужими навіть вибагливих гурманів.

Для приготування вам знадобиться:

  • Казан – 9л
  • Соняшникова олія -0,5 стакана
  • М’ясо (свинина) – 1 кг
  • Цибуля - 0,5 кг
  • Морква - 0,5 кг
  • Помідор – 1-2 шт.
  • Капуста
  • Чорнослив
  • Томатний соус
  • Сіль за смаком

Приготування капусти:

Нарізаємо цибулю півкільцями, моркву кружальцями, м’ясо та помідори невеличкими шматочками, капусту шинкуємо.

Ставимо казан на мангал, нагріваємо. Наливаємо соняшникову олію.

Після того, як олія нагріється, кладемо в казан нарізане м’ясо, підсмажуємо.

кладемо в казан нарізане м’ясо, підсмажуємо

Потім додаємо цибулю та моркву, підсмажуємо.

додаємо цибулю та моркву, підсмажуємо

додаємо цибулю та моркву, підсмажуємо

Після того як вміст казана трохи підсмажеться додаємо капусту.

додаємо капусту

Перемішуємо, накриваємо кришкою і тушимо.

Додаємо до казана помідори та чорнослив, перемішуємо, тушимо.

Додаємо до казана помідори та чорнослив

В кінці додаємо трохи томатного соусу.

додаємо трохи томатного соусу

Перемішуємо, трохи протушуєм, пробуємо. Якщо треба, додаємо сіль, перець за смаком.

Знімаємо з вогню.

Капуста з м’ясом і чорносливом тушкована в казані

Смачного.



Рецепт дня

Оладьи с зелёным луком и варёным яйцом Оладьи с зелёным луком и варёным яйцом на вкус как пирожки с такой же…